Bednest, together nesting

een willekeurige nieuwe ouder wat zij het meeste missen na de komst van de baby en het antwoord is zeer waarschijnlijk: ”slaap”. De prijswinnende Bednest volgt het advies van de experts dat de baby de eerste zes maanden het best bij de ouders op de kamer kan slapen. Hoe zorgt de Bednest voor meer nachtrust voor ouders en kind?

Bednest is ontworpen als reisbed, moses basket èn wieg dat zowel aan het ouderlijk bed als ook solo geplaatst kan worden. Doordat de baby altijd in zijn eigen vertrouwde Bednest slaapt en dan het liefst dicht bij de ouder, zal de baby sneller in slaap vallen. Bovendien kan Bednest iets schuin gezet worden in geval van reflux, verkoudheid en buikkrampjes en dat geeft verlichting.

Vraag diezelfde ouder waar ze het meeste angst voor hebben en wiegedood zal een veel gehoord antwoord zijn. Onderzoek wijst uit dat co-slapers zoals de Bednest de kans op wiegedood halveren. Moeders kunnen dicht naast hun baby slapen zonder bang te zijn dat ze misschien op de baby gaan liggen. Een veilig, lekker slapende baby zorgt voor ontspannen ouders!

– eenvoudig aan het ouder bed te bevestigen met de meegeleverde straps
– eenvoudig traploos in hoogte aan te passen
– zijpanelen zijn luchtdoorlatend en doorzichtig
– zijpanelen kunnen zowel omhoog als omlaag gebruikt worden
– kan zowel als cosleeper als vrijstaand wiegje gebruikt worden,
– met èn zonder standaard te gebruiken
– zeer klein opvouwbaar
– wordt geleverd inclusief matras, 2 zijpanelen, standaard en een handige reistas